Per poder veure correctament aquest missatge faci click aquí
cabecera
 
  Streaming - Comptabilitat financera bàsica
 
 

Curs teòric-pràctic sobre tots els conceptes fonamentals de la comptabilitat.Dates: 4, 11, 18 i 25 de febrer 2021
Horari: De 10 h a 13 h
Important:  La sessió del dia 4 de febrer començarà a les 11 h (d'11 h a 14 h)
Modalitat: Streaming
Les sessions quedaran enregistrades i estaran disponibles a la plataforma posteriroment.
Per tenir accés a les gravacions i al material, cal formalitzar la inscripció amb anterioritat al dia de l'inici de la formació.


Programa: 1.    Conceptes fonamentals 
2.    El patrimoni empresarial 
3.    Inventari i balanç de situació 
4.    Les Operacions comptables 
5.    Balanç de comprovació 
6.    Compte de pèrdues i guanys 
7.    Balanç I 
8.    Balanç II 
9.    Balanç III 
10.  Cas pràctic 


Informació connexió streaming: L’aula s’obrirà a l’hora d’inici de la formació.
Podreu accedir a través de la plataforma de formació amb el nom d'usuari i contrasenya de la persona inscrita a la formació. Dirigiu-vos a "mis cursos" i clicar el botó "Gravació/streaming" de la formació.             
   
Ponent: Dr. Jordi Altayó. Doctor en Economia Financera i Comptabilitat, gestor administratiu, advocat, economista, llicenciat ADE, auditor, censor jurat de comptes, MBA, professor de la UB, UPF i de la UPC.
Preu: 300 €
Preu especial GA:

150 € El GA i el seu equip gaudeixen d'un 50% de descompte sobre el preu del curs (ja aplicat).

Inscriu-te
 
 ALTRES FORMACIONS

Streaming - Curs pràctic IRPF 02/02/2021  Abordarà la teoria i la pràctica sobre totes les qüestions que afecten l'impost sobre la Renda de les Persones Físiques Més informació

Streaming - Novetats Laborals 04/02/2021  Repàs de les darreres novetas en materia laboral Més informació

Streaming - Novetats IVA 10/02/2021 Novetats previstes en l'IVA per 2021 Més informació

Streaming - Estrangeria: Normativa, procediments relacionats COVID-19 i actualitat Brexit 15/02/2021  Relacionats COVID-19 i actualitat Brexit Més informació

Streaming - Impost 720. Curs pràctic 17/02/2021 Repàs de la confecció del model 720 Més informació

Streaming - Impost de societats: qüestions pràctiques 09/03/2021 Combina la teoria amb la pràctica sobre tots els aspectes més relevants d'aquest impost Més informació

 
 
 COM FUNCIONA FORMACOGAC?
 
 
Els gestors administratius esteu donats d'alta a la plataforma i heu rebut un correu electrònic amb les claus d'accés per poder iniciar la vostra sessió. Un cop accediu, haureu de donar d'alta a tots els membres del vostre equip (ja siguin empleats, familiars o col·laboradors).
L’equip, una vegada incorporat, també rebrà a través del correu electrònic les instruccions per validar el compte, iniciar sessió al portal i formalitzar les inscripcions a les accions formatives.
El web de la plataforma és formacogac.gestors.cat. Us podeu descarregar el manual bàsic d'usuari aquí.
Per a qualsevol consulta podeu contactar a través del correu electrònic formacogac@gestors.cat .

 
 
 
   
 
 
 
 
 
Seu Col·legial
Pl. Urquinaona, 6. 6ª planta
08010 Barcelona
Tel. 93 317 06 86 · Fax 93 301 37 87
colcatalunya@gestors.cat
Delegació Girona
C/ Santa Eugènia 11, 1r B
17005 Girona
Tel.: 972 22 37 01
gestors.girona@gestors.cat
Delegació Lleida
Av.Joana Raspall 6, 1r
25002 Lleida
Tel.: 973 28 81 37
gestors.lleida@gestors.cat
 
 
Nota legal:
Contestant aquest email no obtindreu resposta. Si desitgeu contactar amb nosaltres, podeu trametre un correu electrònic amb els vostres dubtes i/o suggeriments a formacogac@gestors.cat.
D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’ abril de 2016 (RGPD) i resta de normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació són objecte de tractament per part del COL·LEGI OFICIAL DE GESTORS ADMINISTRATIUS DE CATALUNYA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per a l’enviament de comunicacions que poden ser del seu interès. Aquestes dades no es cediran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no en sol·liciti la seva cancel·lació i/o oposició. La present comunicació s’envia sota l’empara de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic. Si desitja deixar de rebre les nostres comunicacions comercials, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l’adreça colcatalunya@gestors.cat indicant a l’assumpte "Baixa comunicacions comercials", o comunicant-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a Plaça Urquinaona nº 6, 6ª planta, Barcelona. Si considera que el tractament de dades personals no s’ajusta a la normativa vigent, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.agpd.es).