Jornada sobre la inspecció de l'IAE. Sessió pràctica

Informació del curs
Fiscal

Dirigit a: Col·legiats exercents i no exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiats exercents
Nova data: 30 d'octubre de 2024
Horari: De 9.30 h a 13.30 h
Programa: Aquesta formació, eminentment pràctica, està adreçada al col·lectiu de gestors administratius i té com a finalitat donar a conèixer com és un procediment inspector en concepte d’IAE tramitat per videoconferència, signatura de les actes inclosa, i fer un repàs de les consultes, resolucions economicoadministratives i pronunciaments judicials més recents amb incidència en la inspecció de l’impost.

Programa

1. Les actuacions inspectores per videoconferència. Particularitats.
2. Doctrina administrativa i sentències més recents amb incidència en la inspecció de l’IAE 
Modalitat: Indiqueu quan feu la inscripció, la modalitat escollida:
-  Presencial. Places limitades. Col·legi de Gestors. Plaça Urquinaona, 6. 6a planta. Barcelona
-  Streaming (zoom).
La visualització de la jornada estarà únicament disponible el temps que duri la sessió en directe.
Durada: 4 hores
Informació connexió zoom: L’aula s’obrirà a l’hora d’inici de la formació.
Podeu accedir a través de la plataforma de formació amb el nom d'usuari i contrasenya de la persona inscrita a la formació. 
Anar a "mis cursos" i clicar el botó "Gravació/streaming" de la formació i seguir instruccions.
Informació inscripcions: Beneficia't de la nova promoció* que ofereix el Col·legi de Gestors a través de FORMACOGAC¿Com pots gaudir d'aquesta promoció*?
Si dues o més persones de la mateixa gestoria s’inscriuen a una formació en modalitat presencial, el preu de la segona inscripció en endavant gaudirà d’un 75% de descompte respecte a l’import del curs.
Descompte no acumulable. En el cas que el gestor col·legiat estigui gaudint de la promoció de formació de nou incorporat, només s’aplicarà a les inscripcions presencials dels membres del seu equip, a partir de la segona en endavant.
Promoció disponible únicament per inscripcions en modalitat presencial i no subjectes a cap altra promoció. En el cas que es modifiqui la modalitat, el descompte quedaria anul·lat.
*Aquesta promoció no inclou: Cicle deontològic, Curs de Trànsit ni Jornada d’introducció a la normativa de Transports. Consulteu excepcions a les condicions de cada formació. 
Documentació: En la cas que es disposi de documentació estarà disponible a la plataforma entre 24 hores abans de l’inici de la formació. En el cas que hi hagi documentació addicional una vegada finalitzada la formació, us la facilitarem posteriorment.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.

Ponents

  1. Sra. Lorena Fabregat PorquerasDirectora de Serveis d'Inspecció Tributària. Diputació de Barcelona

Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved