Formació a mida

Article

Formació online.

La formació on line facilita la conciliació entre treball i estudi, oferint una major flexibilitat als professionals que no puguin desplaçar-se fins al Col·legi per assistir a les formacions.

Ara, amb el nou portal FORMACOGAC, podreu formar-vos sense moure-us del vostre despatx gràcies a les diferents opcions que posem a la vostra disposició:

- Seguiu en directe des del vostre ordinador les formacions que es realitzen al Col·legi. Podreu interactuar amb els ponents i resoldre els vostres dubtes sobre la matèria a través d'una eina de xat.*

- Accediu a l'enregistrament de les sessions formatives. Una modalitat flexible que no depèn d'horaris ni d’espais.*

- Actualitzeu-vos amb les petites càpsules formatives que posem a la vostra disposició, perquè les consulteu quan i com vulgueu.

*Serveis no disponibles a totes les formacions.

Formació presencial.

El Col·legi ofereix un ampli ventall de formacions sobre temes d’interès per a la professió. Les classes són impartides per experts i professionals, amb gran experiència i reconeixement dins del seu sector.

Les jornades formatives presencials es realitzen a les aules del Centre Formatiu COGAC, equipades amb els recursos tecnològics necessaris per aconseguir una experiència formativa òptima i que garanteix la proximitat amb els ponents i l’equip de la secretaria col·legial.

Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved