ON LINE - GESTALENT Laboral. Un nou Dret Laboral en un entorn digital. VIII cicle. 2024

Informació del curs
Laboral

  GESTALENT. VIII cicle 

Un nou Dret Laboral en un entorn digital
Dirigit a: Col·legiats exercents i no exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiats exercents
Modalitat: On line gravació. L'enregistrament va tenir lloc durant el mes de març de 2024
  L'obertura de la sessió i la presentació dels ponents anirà a càrrec del president del Col·legi de Gestors, el senyor Josep Ribó. La moderació estarà conduïda per la senyora Aurora Rodés, ponent de la Comissió Laboral, el senyor Tomás Cabrera, membre de la Comissió Laboral i pel senyor José Hurtado assessor de la Comissió Laboral del Col·legi.
  El món laboral es troba en un període de constant fugacitat i s'està sotmetent el marc normatiu a un procés de remodelació també permanent, que obliga als professionals del dret i dels recursos humans de qualsevol empresa a una obligada actualització de coneixements.

Aquesta jornada GESTALENT Laboral que ens complau presentar, i que hem subtitulat "Un nou Dret Laboral en un entorn digital", posa el focus d'atenció, no sols en la citada obligació de constant actualització, sinó que a més, s'enfoca en les importants repercussions que la ràpida implantació de les noves tecnologies, sigui la missatgeria electrònica, la intel·ligència artificial o els algoritmes, està tenint en el dia a dia dels professionals que gestionem els recursos humans de l'empresa.

Per aquest motiu, el propòsit de la jornada que compta amb la generosa participació dels més destacats exponents en les diferents matèries, és obrir un espai d'anàlisi i coneixement al voltant d'aquestes qüestions i possibilitar el debat sobre les mateixes.
Ponències: Ponència 1 - Últimes novetats nacionals i europees en matèria de Dret Laboral. A càrrec de Dr. Ferran Camas Roda. Catedràtic de Dret del Treball i Seguretat Social i Director de la Càtedra d'Immigració, Drets i Ciutadania de la Universitat de Girona.

Es tractaran les més recents novetats legislatives i jurisprudencials en matèria de Dret Laboral, amb especial afectació al sector de la gestoria administrativa i de recursos humans de l'empresa 
1.  Novetats en matèria d'accés a l'ocupació i de formació en el treball; especial atenció a la situació de les persones que realitzen pràctiques formatives no laborals;
2.  Últimes normatives adoptades en relació a condicions de treball (contractes, salaris, conciliació de la vida laboral i familiar i acomiadaments) 
3.  Novetats judicials en matèria laboral i de no discriminació; 
4.  Tendències de la Unió Europea i d'Espanya en matèria de gestió de la immigració. 
  Ponència 2 - Especial incidència de les noves tecnologies en el dret laboral i en el procés social. Impartit pel Dr. Cristóbal Molina Navarrete. Catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social. Universidad de Jaén

S'analitzarà l'impacte de noves tecnologies com la Videovigilància, la Geolocalització, la Intel·ligència Artificial, o els Algorismes, en el control i vigilància empresarial, així com la seva correcta aportació al procés laboral.
  Ponència 3 - Ús pràctic de la Intel·ligència artificial en despatxos professionals. Com els professionals poden treure profit i rendiment a aquesta tecnologia. A càrrec del Sr. José Manuel Raya Sánchez. Advocat. Graduat social, soci responsable de Laboral y Tecnología de DMS LEGAL INTELLIGENCE.

D'una forma pràctica es desenvoluparan les utilitats de la Intel·ligència Artificial en el dia a dia dels recursos humans, així com en el procés laboral.
  -  Evolució de la IA i situació actual respecte al sector jurídic
  -  Limitacions de la IA
  -  Casos pràctics d'ús en despatx: implementació, optimització tasques de gestió, ús de IA en procediments laborals, anàlisis de dades o documents, redacció de documents.
  -  IAs especialitzades en jurídic laboral.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.

Ponents

  1. Dr. Ferran Camas RodaCatedràtic de Dret del Treball i Seguretat Social. Director de la Càtedra d'Immigració, Drets i Ciutadania de la Universitat de Girona
  2. Sr. Cristobal Molina NavarreteCatedrático de Derecho y SS de la Universidad de Jaén
  3. Sr. José Manuel Raya SánchezAdvocat, Graduat social. Soci responsable de Laboral y Tecnología de DMS LEGAL INTELLIGENCE

Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved