GESTALENT. FISCAL. VI cicle

Informació del curs
Fiscal

  GESTALENT. VI cicle 

Fiscal  
Dirigit a: Col·legiats exercents i no exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiats exercents
Dates: 25 de novembre de 2022
Horari: De 9.30 h a 14.00 h
  La presentació i moderació del cicle aniran a càrrec de la senyora Carme Elenaponent i de la Comissió Fiscal i Comptable del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya. Comptarem també amb la senyora Concha Forteza, membre de la Comissió Fiscal i Comptable del Col·legi moderant les sessions i la coordinació anirà a càrrec del Dr. Luis Alonso, assessor de la Comissió Fiscal i Comptable.
Ponències  1a. Sessió 
Ponència 1 - Què és el valor de referència i com s'impugna. A càrrec del Dr. Domingo García Núñez
-   El nou valor de referència
-   Impostos als quals afecta
-   Possibilitats d'impugnació
  
Debat
  2a. Sessió 
Ponència 2 - Possibilitats de devolució del que s'ha pagat a l'impost sobre plusvàlua i al model 720. Impartit pel Dr. Luis Alonso
-   Efectes de la declaració d'inconstitucionalitat de l'impost de plusvàlua i de la nul·litat de les normes del model 720
-   Vies per aconseguir la devolució del pagat

Debat
  3a. Sessió 
Ponència 3 - Les despeses fiscalment deduïbles a la activitat econòmica. En particular, la retribució dels administradors
  Impartit pel Sr. José Manuel Lizanda i el Dr. César García Novoa.
-   Al voltant del concepte de despesa deduïble per a professionals i empresaris
-   Casuística
-   Posició de l’Administració, TS i TSJ de Catalunya
-   La retribució dels administradors en particular

Debat conjunt
  Cloenda
Ponència 5 -  Quina és la utilitat del Consejo para la Defensa del Contribuyente per als professionals tributaris, quines oportunitats ofereix als col·legis professionals?
. Impartit pel Dr. Jesús Rodriguez Márquez
A la sessió s'explicarà el funcionament del CDC i, en particular, les queixes, el seu principal instrument en la defensa dels drets dels contribuents. 
S'exposarà el procediment per a la formulació de queixes, així com els resultats que es poden obtenir en la defensa dels interessos dels clients dels professionals tributaris.
Així mateix, s'explicaran també els suggeriments i informes que elabora el CDC, molts dels quals sorgeixen a iniciativa dels Col·legis professionals. 
Finalment, es presentarà la nova iniciativa posada en marxa pel CDC durant 2022, que és el Fòrum de debat tècnic. 
En aquest Fòrum, els col·legis i associacions professionals han anat discutint amb l'Administració temis tan rellevants com la responsabilitat tributària, el valor de referència o el dret a l'error. La pròxima sessió, prevista per a novembre, s'ocuparà de les millores en la via economicoadministrativa
Nota informativa:  Si teniu consultes sobre els temes de les ponències de Gestalent, les podeu fer arribar per correu electrònic a formacogac@gestors.cat indicant el títol de la ponència i es donaran resposta el dia de la sessió.
Modalitat: Indiqueu quan feu la inscripció, la modalitat escollida:
-  Presencial. Places limitades. Col·legi de Gestors. Plaça Urquinaona, 6. 6a planta. Barcelona
-  Streaming (zoom). 
La sessió quedarà enregistrada i estarà disponible a la plataforma posteriorment
Informació connexió zoom: L’aula s’obrirà a l’hora d’inici de la formació.
Podeu accedir a través de la plataforma de formació amb el nom d'usuari i contrasenya de la persona inscrita a la formació. 
Anar a "mis cursos" i clicar el botó "Gravació/streaming" de la formació i seguir instruccions.
Podeu descarregar el software ZOOM si no el teniu instal·lat, des de l'enllaç https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe. Un cop descarregat aneu al curs, dins la plataforma FORMACOGAC i seguiu les indicacions abans esmentades.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.

Ponents

  1. Dr. Domingo García NuñezPresident de la Secció de Dret Tributari de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de València, advocat, soci de ANQ, Assessors Jurídics, professor de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València
  2. Dr. César Garcia NovoaCatedràtic de Dret Financer i Tributari de la Universitat de Santiago de Compostela
  3. Dr. Luis Manuel Alonso GonzálezCatedràtic de Dret Financer i Tributari de la Universitat de Barcelona i assessor de la Comissió Fiscal i Comptable del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
  4. Sr. José Manuel Lizanda CuevasCap de l’equip regional d’inspecció de l'AEAT
  5. Dr. Jesús Rodriguez MárquezPresidente del Consejo de Defensa del Contribuyente

Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved