Girona - Tancament Comptable i Fiscal (Societats i Renda)

Informació del curs
Fiscal

Dirigit a: Col·legiats exercents i no exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiats exercents
Presentació:

Aquesta formació tindrà vàries opcions de seguiment i preus (haureu de triar quina opció preferiu):

- Assistència presencial o en streaming de la part de Societats (horari de matí de 10:00h a 14:00h)
Preu: 75€
-Assistència a tota la formació (matí i tarda de 16:00 a 18:00h) amb un dinar inclòs.  Preu: 125€

Com tots els anys, tots nosaltres ens troben realitzant el tancament de la comptabilitat i l'elaboració dels llibres i comptes anuals, així com avaluant els últims ajustaments fiscals cara a la propera declaració de l'Impost sobre Societats.
La jornada té com a objectiu analitzar, repassar i concretar tots els aspectes, dades i elements a tenir en compte per tancar l'exercici, revisant les novetats legislatives, doctrinals i jurisprudencials produïdes en els àmbits fiscal i comptable d'aplicació, per tal de poder reflectir-ho adequadament en els comptes anuals i preveure els seus efectes a la propera declaració de l'Impost sobre Societats.
Així mateix, a la sessió de  la tarda, farem un repàs de les novetats (normatives, doctrinals i jurisprudencials) introduïdes en l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) a efectes de poder planificar la propera declaració a realitzar per aquest impost.

 

Data: 1 de desembre de 2022
Horari: De  9:00 h a 14:00 h  i de 16:00h a 18:00h
 Modalitat:

Streaming. La sessió quedarà enregistrada i estarà disponible a la plataforma posteriorment. Per tenir accés a la gravacio i al material, cal formalitzar la inscripció amb aanterioritat al dia de l'inici de la formacio..

Presencial: Delegació de Girona
C/ Cristòfol Grober, 3 entresol
17001 Girona

Programa:

Qüestions rellevants i a tenir en compte en el tancament comptable-fiscal en l’Impost de Societats. Repàs de les qüestions més importants a tenir en compte, així com de la doctrina i jurisprudència més rellevant.           

Documentació: En el cas que es disposi de documentació estarà disponible a la plataforma 24 hores abans de l’inici de la formació. En el cas que hi hagi documentació addicional una vegada finalitzada la formació, us la facilitarem posteriorment.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.
Informació connexió ZOOM:

L’aula s’obrirà a l’hora d’inici de la formació.

Podeu accedir a través de la plataforma de formació amb  el nom d'usuari i contrasenya de la persona inscrita a la formació. 
Anar a "mis cursos" i clicar el botó "Gravació/streaming" de la formació.

Podeu descarregar el software ZOOM si no el teniu instal·lat, des de l'enllaç https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe

Ponents

  1. Sr. Jordi Bertrán RiberaEconomista. Soci de Bertran Ribera Asesores SLP.

Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved