Presencial Lleida - Streaming - Gravació: Taller pràctic - Reforma Laboral

Informació del curs
Laboral

Dirigit a: Col·legiats exercents i els seus empleats, familiars i col·laboradors. Col·legiats no exercents
Dates: 4 de maig del 2022
Horari: 16.30 h a 18 h
Modalitat:

Presencial (places limitades)
Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
Avda.Joana Raspall, 6 
Lleida

Streaming - La sessió quedarà enregistrada i estarà disponible a la plataforma posteriorment. Per tenir accés a la gravació i al material, cal formalitzar la inscripció amb anterioritat al dia de l'inici de la formació.

Informació
connexio 
streaming
zoom:

L’aula s’obrirà a l’hora d’inici de la formació. Podeu accedir a través de la plataforma de formació amb el nom d'usuari i contrasenya de la persona inscrita a la formació. Anar a "mis cursos" i clicar el botó "Gravació/streaming" de la formació. Podeu descarregar el software ZOOM si no el teniu instal·lat, des de l'enllaç https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe. Un cop descarregat aneu al curs a la plataforma FORMACOGAC i seguiu les indicacions.
Durada: 1,30 h
Programació:

Sessió organitzada amb la finalitat de poder posar en pràctica dubtes concrets sobre la reforma laboral.
Aquesta formació constarà de dues parts ben diferenciades:
Primera part, introducció i repàs sobre les principals novetats de la reforma.
Segona part, més tècnica i pràctica on s'intentarà donar resposta als dubtes, situacions de tota mena, que us trobeu als despatxos i que el text de la norma no contempla de forma clara.

Qui estigui interessat, ens ha d'enviar abans del 27 d'abril a nfornells@gestors.cat, les qüestions que vulgueu plantejar, els hi farem arribar al ponent per què el dia de la sessió doni una resposta o una orientació de com actuar en cada cas.

Documentació: En la cas que es disposi de documentació estarà disponible a la plataforma entre 24 hores abans de l’inici de la formació. En el cas que hi hagi documentació addicional una vegada finalitzada la formació, us la facilitarem posteriorment.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.

Ponents

  1. Sr.Ricardo Peciña MidónSubinspector Laboral d'Ocupació i Seguretat Social a Lleida. Professor associat de Dret del Treball a la UdL

Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved