Presencial Lleida - Streaming - Gravació: Futura reforma de Llei Concursal

Informació del curs
Fiscal

Dirigit a: Col·legiats exercents i el seus empleats, col·laboradors i familiars. Col·legiats no exercents.
Dates: 5 d'abril del 2022
Horari: 16.30 h a 18 h
Modalidat: Presencial (places limitades) 
Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
Avda.Joana Raspall, 6 
Lleida

Streaming - La sessió quedarà enregistrada i estarà disponible a la plataforma posteriorment. Per tenir accés a la gravació i al material, cal formalitzar la inscripció amb anterioritat al dia de l'inici de la formació.
Informació connexió streaming zoom: L’aula s’obrirà a l’hora d’inici de la formació. Podeu accedir a través de la plataforma de formació amb el nom d'usuari i contrasenya de la persona inscrita a la formació. Anar a "mis cursos" i clicar el botó "Gravació/streaming" de la formació. Podeu descarregar el software ZOOM si no el teniu instal·lat, des de l'enllaç https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe. Un cop descarregat aneu al curs a la plataforma FORMACOGAC i seguiu les indicacions.
Durada: 1.30 h
Programació:

Al juliol d'aquest any, entrarà en vigor la futura reforma de la Llei Concursal per la transposició al dret nacional de la Directiva UE 2019/1023.
Aquest projecte incorpora un nou procediment de concurs per les anomenades "microempreses", aquelles amb menys de 10 treballadors en un any i amb un volum de negoci inferior a dos milions d'euros.
Una de les característiques principal, és l'absència d'administrador concursal i d'advocat.
En aquesta sessió valorarem la gran importància del Gestor Administratiu tant en la presentació com en la tramitació. 

Documentació:

En el cas que es disposi de documentació estarà disponible a la plataforma entre 24 hores abans de l’inici de la formació. En el cas que hi hagi documentació addicional una vegada finalitzada la formació, us la facilitarem posteriorment.

Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.

Ponents

  1. Sr. Eduardo Maria Enrech LarreaJutge Degà de Lleida i Magistrat titular del Jutjat Mercantil

Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved