Fiscalitat d’Andorra versus fiscalitat d’Espanya - Streaming

Informació del curs
Fiscal

Dirigit a: Col·legiats exercents i no exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiats exercents del Col·legi de Gestors i membres dels Col·legis de La Intercol·legial.
Atenció nova data: 26 d'abril de 2022
Horari: De 18 h a 20 h 
Modalitat: Streaming. La sessió quedarà enregistrada i estarà disponible a la plataforma posteriorment. Per tenir accés a les gravacions, cal formalitzar la inscripció amb anterioritat al dia de l'inici de la formació.
Programa: VIII Cicle de conferències.  Comissió Intercol·legial de Sèniors

1.  Andorra: el final d'un paradís fiscal
2.  Andorra en el concert fiscal internacional
3.  Breu comparativa de la fiscalitat a Andorra i a Espanya
4.  Consells i conclusions

Informació connexió zoom: L’aula s’obrirà a l’hora d’inici de la formació. Podeu accedir a través de la plataforma de formació amb  el nom d'usuari i contrasenya de la persona inscrita a la formació.  Anar a "mis cursos" i clicar el botó "Gravació/streaming" de la formació.  Podeu descarregar el software ZOOM si no el teniu instal·lat, des de l'enllaç https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe Un cop descarregat aneu al curs, dins la plataforma FORMACOGAC i seguiu les indicacions abans esmentades.
Documentació: En la cas que es disposi de documentació estarà disponible a la plataforma entre 24 hores abans de l’inici de la formació. En el cas que hi hagi documentació addicional una vegada finalitzada la formació, us la facilitarem posteriorment.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.

Ponents

  1. Dr. Luis Manuel Alonso GonzálezCatedràtic de Dret Financer i Tributari de la Universitat de Barcelona i assessor de la Comissió Econòmica Financera i Tributària del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya

Amb la col·laboració de La Intercol·legial

La Intercol·legial


Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved