ON LINE - Nou impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles

Informació del curs
Fiscal

Dirigit a: Col·legiats exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiat exercent
Modalitat: Formació on line en modalitat gravació. L'enregistrament de la sessió va tenir lloc el 31 de març de 2021. Es podrà visualitzar en qualsevol moment. Conté 1 video.
  Nou impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica  
  Aquesta jornada comptarà amb la presència de membres de l'ATC per la seva impartició, el Sr. Eduard Vila Marhuenda, Director de l'Agència Tributària de Catalunya i el Sr. Antonio Martinez Sanchez Coordinador de sistemes i procediments tributaris. La presentació de la jornada anirà a càrrec del Sr. Alfonso Lluzar, president del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya 
Introducció: En aquesta Jornada volem exposar les principals modificacions legislatives que afecten aquest impost que l’Agència Tributària de Catalunya implantarà al llarg del 2021, amb l’objectiu de gravar les emissions de CO2 dels vehicles de tracció mecànica per l’efecte d’hivernacle que produeixen en l’atmosfera i la repercussió en l’escalfament global del planeta.
Objectius:   • Exposar les principals característiques del nou impost i els canvis introduïts per la Llei 9/2019, del 23 de desembre, de modificació de la Llei 16/2017, de l’1 d’agost, del canvi climàtic.
  • Informar sobre les principals fites de la implantació de l’impost.
  • Atendre les possibles consultes dels col·legiats.
Programa:   • Introducció: naturalesa i característiques de l´impost  
  • Normativa reguladora 
  • Elements essencials de l’impost
  • Calendari d’implantació
  • Aspectes de gestió: padró provisional i padró definitiu
Documentació: En la cas que es disposi de documentació estarà disponible a la plataforma entre 24 hores abans de l’inici de la formació. En el cas que hi hagi documentació addicional una vegada finalitzada la formació, us la facilitarem posteriorment.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.

Ponents

  1. Sr. Eduard Vila MarhuendaDirector de l'Agència Tributària de Catalunya
  2. Sr. Antonio Martinez SanchezCoordinador de sistemes i procediments tributaris, de l’Agència Tributària de Catalunya

Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved