Nacionalitats de residència: projecte, tràmit i plataforma. Jornada formativa

Informació del curs
Laboral

Dirigit a: Col·legiats exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiats exercents
Dates: 26 de febrer de 2020
Horari: De 10 h a 13.30 h 
Lloc:  Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
Pl. Urquinaona 6, 7a. planta Barcelona
Objectius:  Aquesta Formació us donarà accés al Servei de Nacionalitats del Col·legi que us facilita la tramitació dels expedients de Nacionalitats de residencia. Coneixereu el funcionament i les característiques de la plataforma per tramitar els expedients de nacionalitats telemàticament. 

Per accedir al servei de Plataforma de Nacionalitats és obligatori que la formació la realitzi el gestor per tal que obtingui l'habilitació corresponent. Els membres del seu equip únicament podran assistir sempre que el gestor s'hagi inscrit.

Posteriorment, podreu sol·licitar el Títol corresponent i l’habilitació que us acredita per treballar amb la plataforma.  
 Programació: Apertura de la jornada a càrrec del Sr. Alfonso Lluzar, president del Col·legi

Normativa de Nacionalitat i procediment del servei del Col·legi de Gestors a càrrec del Dr. Marc Giménez, ponent d'Estrangeria i Nacionalitats

Plataforma de tramitació Nac-GA i resolució d'un cas pràctic a càrrec del Sr. Francisco Reyes, consultor tècnic del Consejo General i del Dr. Marc Giménez, ponent d'Estrangeria i Nacionalitats
Documentació: En el cas que es disposi de documentació prèvia, estarà disponible a la plataforma 24 hores abans de l’inici de la formació. En el cas que hi hagi documentació addicional una vegada finalitzada la formació, us la facilitarem posteriorment.

Ponents

  1. Sr. Francisco Miguel Reyes Rascónconsultor tècnic del Consejo General
  2. Dr. Marc Giménezponent d'Estrangeria i Nacionalitats

Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved