GIRONA: Nova plataforma A9 Expedients per enllaçar dades de l'A9 trànsit amb els concessionaris, clients professionals o particulars.

Informació del curs
Tecnològica

Contingut:

El Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya, conjuntament amb Gesco, posa a disposició dels Gestors Administratius una nova Plataforma: A9 EXPEDIENTS.

La Plataforma A9 Expedients et permetrà gestionar la teva cartera de clients, mantenir una comunicació directa amb ells utilitzant diferents canals i que ells puguin enviar les dades.

Et premetrà connectar el client i poder realitzar tots els tràmits de la gestoria: fiscal, laboral, vehicles, estrangeria, renda, autònoms, etc. i t'alleugerirà la feina.

També us explicarem novetats que ajuden a ser més eficients els despatxos professionals.

Aquesta sessió està enfocada pel personal de la gestoria de trànsit, comptable i primordialment pel gestor.

Duració aproximada d'una hora.

Dirigit a: Col·legiats exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiats exercents.
Data: 4 de maig de 2023
Horari: de 11:00h a 12:00h
Modalitat: Presencial
Delegació de Girona
C/ Cristòfol Grober, 3 entresol
17001 - Girona
Documentació: En el cas que es disposi de documentació estarà disponible a la plataforma 24 hores abans de l’inici de la formació. En el cas que hi hagi documentació addicional una vegada finalitzada la formació, us la facilitarem posteriorment.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.

Ponents

  1. Sra. Anna XapellíÀrea de Marketing i Comercial de GESCO

Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved