La integració dels aspectes socials i mediambientals en el quadre de comandament integral - Streaming

Informació del curs
Sostenibilitat i Medi ambient

Dirigit a: Col·legiats exercents i no exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiats exercents del Col·legi de Gestors i membres de l'ACCID
Data: 14 de desembre de 2022, de 16 h a 17 h 
  La presentació de la jornada anirà a càrrec del senyora Carme Elena, ponent de la Comissió Fiscal i Comptable del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya i tancarà l'acte la senyora Montserrat Casanovas, Presidenta d’ACCID. 

Sessió coorganitzada amb l'ACCID que s'enmarca sota el marc del nou volum de la Revista de Comptabilitat i Direcció ACCID nº 33 sobre “Informació i gestió ESG” i la Càtedra de Transparència i Control ACCID i UPF Barcelona School of Management
Programa:

Actualment, moltes empreses es troben amb la necessitat d'adaptar les seves eines de control de gestió a la sostenibilitat empresarial (ESG, en anglès), per tal de comprovar si l'empresa està complint amb l'estratègia i els objectius establerts. Una de les eines de control de gestió més utilitzades per les empreses és el quadre de comandament integral (QCI). 

En aquesta conferència explicarem com es poden integrar les dimensions socials i mediambientals en el QCI, i presentarem diversos exemples pràctics d'empreses que ja han passat per aquest procés.  

Una eina de gestió de gran utilitat per a les organitzacions que necessiten implementar la seva estratègia, és el quadre de comandament integral (QCI). Més recentment, davant la necessitat d'enriquir l'estratègia empresarial amb aspectes com els Objectius de Desenvolupament Sostenible, s'ha fet imprescindible actualitzar els components del QCI amb la dimensió social i mediambiental.

L’objectiu d’aquesta sessió és exposar com es pot adaptar el QCI a aquestes noves dimensions, perquè continuï sent una eina útil per a la gestió d’empreses sostenibles.

 Modalitat: Streaming (zoom). 
La sessió quedarà enregistrada i estarà disponible a la plataforma posteriorment.
Informació connexió streaming
L’aula s’obrirà a l’hora d’inici de la formació.
Podeu accedir a través de la plataforma de formació amb  el nom d'usuari i contrasenya de la persona inscrita a la formació. 
Anar a "mis cursos" i clicar el botó "Gravació/streaming" de la formació i seguiu les instruccions.

Ponents

  1. Dr. Ramon BastidaAssociate Professor de comptabilitat i finances de la UPF Barcelona School of Management i economista

Amb la col·laboració de L'ACCID

ACCID, Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció


Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved