Discapacitat: normativa, aspectes laborals i tributaris - Streaming

Informació del curs
Fiscal-Laboral

Dirigit a: Col·legiats exercents i no exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiat exercent
Data: 8, 15 i 22 de novembre de 2021
Horari: De 10.00 h a 12.00 h 
Modalitat: Streaming. Les sessions quedaran enregistrades i estaran disponibles a la plataforma posteriorment. Per tenir accés a les gravacions, cal formalitzar la inscripció amb anterioritat al dia de l'inici de la formació.
Durada: 6 hores
Programa: •  Primera sessió: Conceptes bàsics de la normativa sobre discapacitat.
S'impartirà una sessió eminentment pràctica sobre els supòsits de discapacitat des del punt de vista de el dret civil i de el dret de familia
 
•  Segona sessió: Aspectes laborals i tributaris de la discapacitat.
Sessió pràctica sobre les particularitats/avantatges d'índole fiscal i laboral respecte a les situacions de discapacitat. A la fi de la sessió es lliurarà/projectarà un cas pràctic per als assistents en els quals s'inclouran diverses casuístiques de l'àmbit civil-família, fiscal i laboral, que hagin estat tractades amb anterioritat pels ponents, amb l'objectiu d'exemplificar els continguts exposats en les dues sessions.

•  Tercera sessió: Resolució de cas pràctic.
Es resoldrà el cas pràctic amb la participació dels assistents i dels tres ponents, procurant fomentar un debat obert amb els assistents. 
Informació connexió streaming L’aula s’obrirà a l’hora d’inici de la formació.
Podeu accedir a través de la plataforma de formació amb  el nom d'usuari i contrasenya de la persona inscrita a la formació. 
Anar a "mis cursos" i clicar el botó "Gravació/streaming" de la formació. 
Podeu descarregar el software ZOOM si no el teniu instal·lat, des de l'enllaç https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe
Documentació: En la cas que es disposi de documentació estarà disponible a la plataforma entre 24 hores abans de l’inici de la formació. En el cas que hi hagi documentació addicional una vegada finalitzada la formació, us la facilitarem posteriorment.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.

Ponents

  1. Sr. Jonathan Gil MingoranceSoci Àrea Dret del Treball. AGM Abogados
  2. Sr. Iñaki Silva VergaraSoci de DWF-Rousaud Costas Duran, S.L.P
  3. Sra. Cristina Díaz-MalneroAssociada de DWF-Rousaud Costas Duran, S.L.P

Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved