ON LINE - La Llei 11/2018 d'Informació no Financera i Diversitat: Una nova "obligació" empresarial

Informació del curs
Comptable

Dirigit a: Col·legiats exercents i no exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiats exercents
Modalitat: Webinar en modalitat gravació. Enregistrat el 10 de novembre 2020 i organitzat per ACCID. Cedit al Col·legi de Gestors per ACCID. Es podrà visualitzar en qualsevol moment.
Durada: La formació consta d'1 vídeo de durada aproximada de 80 minuts.
Programa: L’aprovació de la nova Llei 11/2018 sobre informació no financera i diversitat ha esdevingut un trasbals important en el món empresarial, tant per aquelles empreses que ja ho treballaven de forma voluntària com per aquelles que de forma sobtada han d’entrar en el perímetre de la llei sense temps d’adaptació. En aquesta conferència expliquem d’on venim, quines empreses estan afectades, què és el que es demana i quines conseqüències empresarials té la implantació de la llei.
Documentació: Aquesta conferència no disposa de documentació.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.
   

Ponents

  1. Sra. M. Eugènia BailachEconomista, auditora de comptes, membre de la Comissió de Turisme d’Auren i membre de la Comissió d’Economia i Sostenibilitat del Col·legi d’Economistes de Catalunya.
  2. Sr. Joan PeronaEnginyer i consultor en temes de seguretat de riscos i sostenibilitat. Soci de la firma Risk Management Safety.

Amb la col·laboració de ACCID

Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció


Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved