ON LINE - Control pressupostari en èpoques de crisis. Conferència

Informació del curs
Comptable

Dirigit a: Col·legiats exercents i no exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiats exercents
Modalitat: Webinar en modalitat gravació. Enregistrat el 8 d'octubre 2020 i organitzat per ACCID. Cedit al Col·legi de Gestors per ACCID. Es podrà visualitzar en qualsevol moment.
Durada: La formació consta d'1 vídeo de durada aproximada de 90 minuts.
Programa: Si portar un sistema de Control Pressupostari en situacions normals de l’economia és imprescindible per a les grans empreses, necessari per a les mitjanes empreses i recomanable per a les pimes i autònoms, no diguem en situacions de crisis, en les quals és molt important conèixer el rumb de l’empresa i el seu punt mort, tant d’explotació com financer, per a poder prendre les decisions correctives oportunes.

Moltes empreses fan pressupostos, però no sols es tracta de confeccionar-los, sinó que també de com i amb quins criteris es fan i, posteriorment, com es duu a terme el seguiment i l’anàlisi dels resultats.

Aquesta conferència online tracta d’una forma pràctica i senzilla la confecció i implantació d’un sistema de Control Pressupostari i el seu seguiment i anàlisi.

La situació econòmica actual ens exigirà mesures excepcionals i haurem d’actuar.
Documentació: Aquesta conferència no disposa de documentació.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.
   

Ponents

  1. Sr. José Luis Giral TricasEconomista, Expert Comptable Acreditat REC i AECA, Tècnic Tributari.

Amb la col·laboració de ACCID

Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció


Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved