ON LINE - Novetats comptables amb la REFORMA PGC 2021 i, com afrontar el 2021 amb el coronavirus?

Informació del curs
Comptable

Dirigit a: Col·legiats exercents i no exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiats exercents
Modalitat: Webinar en modalitat gravació. Enregistrat el 23 setembre 2020 i organitzat per ACCID i YUKI. Cedit al Col·legi de Gestors per ACCID. Es podrà visualitzar en qualsevol moment.
Durada: La formació consta d'1 vídeo de durada aproximada de 60 minuts.
Programa: Les mesures de contenció del coronavirus estan generant un impacte en l'activitat econòmica a nivell mundial – sent Espanya un dels països més afectats – i ocasionant una disrupció a llarg termini. Per això, aquest webinar planteja la situació futura de cara a l'any 2021 informant-te de les novetats comptables amb la REFORMA PGC 2021 presentat pel ponent d'ACCID, Jordi Rizo. La fi de l'any 2020 i el principi de l'any 2021, s'encararan amb molta incertesa a causa de l'impacte negatiu inevitable en l'economia espanyola. Per aquesta raó, la teva assessoria necessita una estratègia amb accions concretes perquè puguis continuar fent front a les conseqüències d'aquest virus. Perquè la crisi sempre ve acompanyada de canvis importants i noves oportunitats.
Documentació: Aquesta conferència no disposa de documentació.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.
   

Ponents

  1. Sr. Jordi Rizo GubianasAssessor financer, expert comptable i Professor de Comptabilitat Financera en el Grau de Comptabilitat i Finances de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Col·laborador de l'ACCID.

Amb la col·laboració de ACCID

Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció


Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved