ON LINE - El marc europeu de finançament sostenible. Un cas pràctic

Informació del curs
Comptable

Dirigit a: Col·legiats exercents i no exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiats exercents
Modalitat: Webinar en modalitat gravació. Enregistrat el 22 juny 2020 en el marc de la VI Jornada ACCID i APC en col.laboració amb el Tecnocampus. Cedit al Col·legi de Gestors per ACCID. Es podrà visualitzar en qualsevol moment.
Durada: La formació consta d'1 vídeo de durada aproximada de 90 minuts.
Programa: Conferència a càrrec de la Sra. Patricia Reverter, sòcia de KPMG i el Sr. Iñaki Irisarri, responsable Sostenibilitat del Grup Caixa d’Enginyers. La sessió la va moderar el Sr. Xavier Cardona, gerent del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya i membre de la Junta ACCID.

A la sessió es va esmentar que la Unió Europea està treballant en l’elaboració de noves normes per finançar les inversions sostenibles des del punt de vista mediambiental. L’objectiu és redirigir els fluxos de capital cap a inversions sostenibles. Garantir un creixement sostenible i integrador forma part dels esforços de la UE per aconseguir els seus objectius en matèria de clima i energia en consonància amb l’Acord de París sobre el canvi climàtic i l’Agenda 2030 pel desenvolupament sostenible de les Nacions Unides. Cada vegada més empreses i entitats de forma obligatòria o voluntària reporten aquesta informació a través de memòries de sostenibilitat o l’estat d’informació no financera (EINF). La divulgació d’aquesta informació contribueix a mesurar, supervisar i gestionar el rendiment de les empreses i el seu impacte en la societat. Van tractar el marc europeu de finançament sostenible i com aplica aquests conceptes en la seva gestió una entitat financera.
Documentació: La documentació està disponible a la plataforma un cop es fa la inscripció.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.
   

Ponents

  1. Sra. Patricia ReverterSòcia de KPMG
  2. Sr. Iñaki IrisarriResponsable Sostenibilitat del Grup Caixa d’Enginyers

Amb la col·laboració de ACCID

Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció


Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved