ON LINE - La triple cuenta de resultados en el 2020 y la profesión contable

Informació del curs
Comptable

Dirigit a: Col·legiats exercents i no exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiats exercents
Modalitat: Webinar en modalitat gravació. Enregistrat el 25 juny 2020 en el marc de la VI Jornada ACCID i APC en col.laboració amb el Tecnocampus. Cedit al Col·legi de Gestors per ACCID. Es podrà visualitzar en qualsevol moment.
Durada: La formació consta d'1 vídeo de durada aproximada de 60 minuts.
Programa: El triple compte de resultats de les empreses del segle XXI és la proposta amb la que John Elkington, al 1997, va impulsar el reporting no-financer. Malgrat l’avenç en la normalització de la publicació d’informes de sostenibilitat i/o d’informes integrats per part de les empreses, els estàndards per a la elaboració d’aquesta comptabilitat encara estan en la infantesa. La continua evolució de les propostes metodològiques més acceptades i el sorgiment de noves ho demostra. La professió comptable és clau en els processos de desenvolupament dels estàndards per generar informació econòmica relacionada amb la sostenibilitat, per tal de facilitar als usuaris el diagnòstic i la presa de decisions.

Es farà un repàs de les fites que han marcat el desenvolupament del reporting no-financer, per arribar a la part que interpel.la la professió comptable a participar més dels processos de desenvolupament d’aquests estàndards.

Presenta i modera: Xavier Subirats, economista, consultor en Govern Corporatiu i Reporting, vicepresident tercer de l’ACCID i soci d’AMSEL Assessors.
Documentació: La documentació està disponible a la plataforma un cop es fa la inscripció.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.
   

Ponents

  1. Sra. Laura PujolExperta en sostenibilitat. Des de 2005 treballa, col·labora, recerca i escriu sobre reporting no-financer.

Amb la col·laboració de ACCID

Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció


Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved