ON LINE - El futur de la professió comptable en un nou escenari digital

Informació del curs
Comptable

Dirigit a: Col·legiats exercents i no exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiats exercents
Modalitat: Webinar en modalitat gravació. Enregistrat l'11 juny 2020 en el marc de la VI Jornada ACCID i APC en col.laboració amb el Tecnocampus. Cedit al Col·legi de Gestors per ACCID. Es podrà visualitzar en qualsevol moment.
Durada: La formació consta d'1 vídeo de durada aproximada de 90 minuts.
Programa: El dijous 11 de juny es va impartir el webinar “El futur de la professió comptable en un nou escenari digital”, a càrrec de la Sra. Àngels Fitó, vicerectora de Competitivitat i Ocupabilitat de la Univesitat Oberta de Catalunya, economista i doctora en Ciències econòmiques i empresarials, comptabilitat i auditoria per la Universitat de Barcelona i moderat pel Sr. Martí Garcia, economista i president de la Comissió de Comptabilitat (Comissió conjunta CEC-ACCID). 

A la sessió es va parlar com la nova corrent de canvi tecnològic, accelerada pels esdeveniments recents, han transformat la professió comptable cap a nous horitzons on la supervivència de la professió passa per la integració planificada d’aquestes oportunitats tecnològiques i el desenvolupament de noves competències. I a més en relació a les tecnologies, la intel·ligència artificial i el big data amplien l’abast de l’actuació. Pel que fa a les noves competències, aquestes dibuixen nous perfils professionals.

Aquesta sessió va estar organitzada per la Comissió de Comptabilitat (comissió conjunta CEC-ACCID) 
Documentació: La documentació està disponible a la plataforma un cop es fa la inscripció.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.
   

Ponents

  1. Sra. Àngels FitóVicerectora de Competitivitat i Ocupabilitat de la Universitat Oberta de Catalunya, economista i doctora en Ciències econòmiques i empresarials, comptabilitat i auditoria per la Universitat de Barcelona

Amb la col·laboració de ACCID

Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció


Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved