ON LINE - La incidència fiscal, comptable que suposa aquest estat d’alarma pel COVID-19 i com aquesta s’ha vist repercutida en els despatxos professionals

Información del curso
Comptable

Dirigit a: Col·legiats exercents i no exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiats exercents
Modalitat: Webinar en modalitat gravació. Enregistrat el 20 de maig i organitzat per ACCID i YUKI. Cedit al Col·legi de Gestors per ACCID. Es podrà visualitzar en qualsevol moment.
Durada: La formació consta d'1 vídeo de durada aproximada de 60 minuts.
Programa: Es comenta les implicacions comptables i mercantils

L’objectiu durant aquestes complicades setmanes de crisi sanitària i econòmica és poder informar a la comunitat comptable de tots aquells aspectes comptables o fiscals que els ha pogut afectar a causa de les noves mesures econòmiques, fiscals, d’impostos que s’han establert per les diferents disposicions oficials que ha publicat el Govern. Per això, s'ha volgut comptar amb un expert comptable acreditat i Assessor Financer, el Sr. Jordi Rizo Gubianas durant un webinar organitzat per ACCID i Yuki Sofware. 
El senyor Gubianas va informar sobre les regulacions que es trobaran les pimes en els pròxims mesos quant a formulació de comptes, presentacions de l’impost de societats, en terminis que han canviat per l’estat d’alarma. A més, vam veure com aquesta incidència fiscal i comptable s’ha vist repercutida dins dels despatxos professionals, canviant mètodes de treball i adoptant la transformació digital a través de les noves tecnologies.
Documentació: Aquesta conferència no disposa de documentació.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.
   

Ponentes

  1. Sr. Jordi Rizo GubianasAssessor financer, expert comptable i Professor de Comptabilitat Financera en el Grau de Comptabilitat i Finances de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Col·laborador de l'ACCID.

Con la colaboración de ACCID

Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció


Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved