La roda del creixement empresarial. Conferència

Informació del curs
Comptable

Dirigit a: Col·legiats exercents i no exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiats exercents
Data: 19 de març de 2020
Horari: De 16 h a 18 h 
Lloc: Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
Pl. Urquinaona 6, 6è. Barcelona
Durada: 2 hores
Programa: El creixement és una de les mostres més clares de l’èxit d’una organització i les empreses «gasela» són aquelles que aconsegueixen unes altes cotes de creixement sostingut al llarg dels anys. Aquestes empreses generen molta més ocupació que la resta i proporcionen uns rendiments elevats als seus accionistes. Els principals factors que expliquen el seu èxit són l’obtenció d’uns avantatges competitius basats en l’aposta pels recursos humans, la innovació, la internacionalització, l’excel·lència en els processos i una política financera conservadora.

En aquesta sessió l’Oriol López porta al terreny de joc aquests comportaments que les fan especials, perquè qualsevol empresa pugui accelerar el seu creixement i convertir-se en «gasela», de la mà de factors com l’estratègia, el talent, les finances, la innovació, les operacions, el màrqueting o la successió, entre d’altres. Tant per als que dirigeixen un negoci petit com per als que estan en una fase de creixement sostingut, aquesta sessió mostra quins són els propers passos a donar, ja siguin dirigits a augmentar la facturació o a fer el negoci menys depenent de l’emprenedor i, per tant, més valuós i preparat per al creixement exponencial i la successió.
Nota informativa Tots els assistents a la conferència podran adquirir el llibre “CREIX I PROSPERA” amb un preu especial de 18€.
Documentació: En el cas que es disposi de documentació estarà disponible a la plataforma 24 hores abans de l’inici de la formació. En el cas que hi hagi documentació addicional una vegada finalitzada la formació, us la facilitarem posteriorment.
Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac.

Ponents

  1. Sr. Oriol LópezAssessor d’empreses. Llicenciat en econòmiques. Auditor de Comptes.

Amb la col·laboració de ACCID

ACCID


Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved