Lleida videoconferència. Cicle de formacions deontològiques i tècniques de trànsit

Informació del curs
Vehicles

Dirigit a: Al titular del despatx, gestor administratiu i a un empleat com a mínim, si la gestoria té personal al seu càrrec.
Important: Per al compliment del protocol de la DGT on es crea el Registre de Gestors Administratius experts en vehicles és imprescindible i de vital importància l’assistència a aquesta formació.
Aquesta formació acredita a incloure el titular de la gestoria administrativa dintre del registre esmentat.
Dates: 25 de novembre de 2019
Horari: de 15.30 h a 18.30 h 
Lloc: Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
Avda.Joana Raspall, 6 1er, Lleida (servei de videoconferència)
Durada: 3 hores
Programació:

Deontologia: responsabilitats dels gestors administratius i els seus empleats en els tràmits telemàtics de trànsit en l’àmbit civil i penal a càrrec del Sr. Victor Gómez, professor titular de Dret Penal de la UB i del Sr. Tomàs Segura, advocat del Bufet Bergós.

Tramitació de la matrícula i els canvis de titularitat i la seva translació a l’àmbit telemàtic a càrrec de la Sra. Susana Ramiro, cap del servei de vehicles de la Prefectura Provincial de Barcelona.

Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac. 

Ponents

  1. Sr. Tomás Segura AndrésAdvocat del Bufet Bergós Advocats
  2. Sr. Victor Gómez MartínProfessor Titular de Dret penal Cap d'Estudis dels Ensenyaments Criminològics i de la Seguretat
  3. Sra. Susana Ramiro PérezCap del servei de vehicles de la Prefectura Provincial de Barcelona

Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved