Cicle de formacions deontològiques i tècniques de trànsit

Informació del curs
Vehicles

Dirigit a: Al titular del despatx, gestor administratiu i a un empleat com a mínim, si la gestoria té personal al seu càrrec.
Important: Per al compliment del protocol de la DGT on es crea el Registre de Gestors Administratius experts en vehicles és imprescindible i de vital importància l’assistència a aquesta formació.
Aquesta formació acredita a incloure el titular de la gestoria administrativa dintre del registre esmentat.
Dates: 25 de novembre de 2019
Horari: de 15.30 h a 18.30 h 
Lloc: Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
Pl. Urquinaona 6, 6è, Barcelona
Durada: 3 hores
Programació:

Deontologia: responsabilitats dels gestors administratius i els seus empleats en els tràmits telemàtics de trànsit en l’àmbit civil i penal a càrrec del Sr. Victor Gómez, professor titular de Dret Penal de la UB i del Sr. Tomàs Segura, advocat del Bufet Bergós.

Tramitació de la matrícula i els canvis de titularitat i la seva translació a l’àmbit telemàtic a càrrec de la Sra. Susana Ramiro, cap del servei de vehicles de la Prefectura Provincial de Barcelona.

Certificació: Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma Formacogac. 

Ponents

  1. Sra. Susana Ramiro PérezCap del servei de vehicles de la Prefectura Provincial de Barcelona
  2. Sr. Tomás Segura AndrésAdvocat del Bufet Bergós Advocats
  3. Sr. Victor Gómez MartínProfessor Titular de Dret penal Cap d'Estudis dels Ensenyaments Criminològics i de la Seguretat

Compartir
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved