Per poder veure correctament aquest missatge faci click aquí
cabecera
 
  Streaming - Flash Seguretat Social
 
 


Dirigit a: Col·legiats exercents i no exercents; empleats, col·laboradors i familiars de col·legiat exercent
Data: 26 de febrer de 2021
Horari: De 10 h a 12 h 
Modalitat: Streaming. La visualització de la jornada estarà únicament disponible el temps que duri la sessió en directe 


Programa: El Col·legi de Gestors amb MC Mutual organitzen aquesta jornada divulgativa, en la que es realitzarà una actualització ràpida i concreta de les prestacions de la Seguretat Social gestionada per les mútues i es revisaran algunes de les sentències més rellevants en l’àmbit social.

Aquesta sessió estarà dirigida per advocats experts del Servei Jurídic de MC Mutual.
   
Informació connexió streaming: Podeu accedir a través de la plataforma de formació amb  el nom d'usuari i contrasenya de la persona inscrita a la formació.  Dirigiu-vos a "mis cursos" i clicar el botó "Gravació/streaming" de la formació. Seguiu les instruccions publicades a l'apartart "documents" L’aula s’obrirà a l’hora d’inici de la formació.
   
Documentació: Aquesta formació no disposa de documentació.

Ponent:

Sr. Lluís Mercader Puig. Advocat dels Serveis Jurídics de MC Mutual

Preu: Gratuït
                   
Inscriu-te
 
 ALTRES FORMACIONS

Streaming - Impost 720. Curs pràctic 17/2/2021 10:00:00 Repàs de la confecció del model 720Més informació

Streaming - Impost de societats: qüestions pràctiques 9/3/2021 10:00:00 Combina la teoria amb la pràctica sobre tots els aspectes més relevants d'aquest impostMés informació

 
 
 COM FUNCIONA FORMACOGAC?
 
 
Els gestors administratius esteu donats d'alta a la plataforma i heu rebut un correu electrònic amb les claus d'accés per poder iniciar la vostra sessió. Un cop accediu, haureu de donar d'alta a tots els membres del vostre equip (ja siguin empleats, familiars o col·laboradors).
L’equip, una vegada incorporat, també rebrà a través del correu electrònic les instruccions per validar el compte, iniciar sessió al portal i formalitzar les inscripcions a les accions formatives.
El web de la plataforma és formacogac.gestors.cat. Us podeu descarregar el manual bàsic d'usuari aquí.
Per a qualsevol consulta podeu contactar a través del correu electrònic formacogac@gestors.cat .

 
 
 
   
 
 
 
 
 
Seu Col·legial
Pl. Urquinaona, 6. 6ª planta
08010 Barcelona
Tel. 93 317 06 86 · Fax 93 301 37 87
colcatalunya@gestors.cat
Delegació Girona
C/ Santa Eugènia 11, 1r B
17005 Girona
Tel.: 972 22 37 01
gestors.girona@gestors.cat
Delegació Lleida
Av.Joana Raspall 6, 1r
25002 Lleida
Tel.: 973 28 81 37
gestors.lleida@gestors.cat
 
 
Nota legal:
Contestant aquest email no obtindreu resposta. Si desitgeu contactar amb nosaltres, podeu trametre un correu electrònic amb els vostres dubtes i/o suggeriments a formacogac@gestors.cat.
D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’ abril de 2016 (RGPD) i resta de normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació són objecte de tractament per part del COL·LEGI OFICIAL DE GESTORS ADMINISTRATIUS DE CATALUNYA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per a l’enviament de comunicacions que poden ser del seu interès. Aquestes dades no es cediran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no en sol·liciti la seva cancel·lació i/o oposició. La present comunicació s’envia sota l’empara de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic. Si desitja deixar de rebre les nostres comunicacions comercials, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l’adreça colcatalunya@gestors.cat indicant a l’assumpte "Baixa comunicacions comercials", o comunicant-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a Plaça Urquinaona nº 6, 6ª planta, Barcelona. Si considera que el tractament de dades personals no s’ajusta a la normativa vigent, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.agpd.es).