Pla Formatiu FORMACOGAC 2022

Article

Benvolguts,
Benvolgudes,


El Servei de Formació us presenta el Pla Formatiu 2022 amb nous cursos i noves modalitats i us dona la benvinguda a l’espai de formació virtual COGAC que continua amb la missió de garantir una formació de qualitat i dirigida per professionals experts.

FORMACOGAC ofereix a les gestories i als seus equips un espai de formació online amb cursos especialitzats i adaptats a tots els àmbits professionals que hi tracten. 
A causa de la situació esdevinguda darrerament, les formacions estan programades en modalitat  streaming i en online gravació. Mitjans que es podrien veure ampliats amb formació presencial tan aviat sigui possible.
Aquests dos sistemes han afavorit d’altra banda, l’accés i el seguiment de formacions i sessions de manera més còmoda evitant desplaçaments. 

En aquest curs acadèmic es continua aplicant l’avantatge col·legial, amb un descompte del 50% en l’import de les inscripcions, tant al col·legiat exercent i al seu equip, com al col·legiat no exercent.

Pròximament trobareu a la plataforma FORMACOGAC, formacogac.gestors.cat, les accions formatives programades, on podreu reservar la vostra plaça. Us mantindrem informats a través de l’enviament de la Newsletter setmanal. 

Esperem poder complir les vostres expectatives i us animem a continuar formant-vos amb el Centre Formatiu COGAC. 

Rebeu una cordial salutació.


Jaume Llorens
Ponent de Formació
Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya

Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved