Els gestors trien cada cop més el streaming per formar-se

Article

Els gestors trien cada cop més el streaming per formar-se

La nostra plataforma de formació via streaming es consolida com una opció de futur del formaCOGAC. Per primera vegada va haver-hi pràcticament els mateixos alumnes realitzant la formació a través d'aquest sistema que de forma presencial. Un total de 40 persones van seguir en directe la jornada sobre l’Impost d'Actius no productius de les persones Jurídiques.

El sistema permet la reproducció en temps de real, i de manera senzilla i autònoma, de les sessions que es realitzen al Col·legi. A més, al igual que van fer amb els assistents presencials, els ponents van anar responent durant la sessió els dubtes que els participants a distància realitzaven a través d'un xat.

La transmissió en vídeo i àudio en viu dels nostres cursos i ponències, se suma a altres accions de diversos àmbits que ja tenim en marxa, per tal que el nostre Col·legi i el nostre col·lectiu realitzi una completa transició tecnològica.

Conscients de la importància de la immediatesa i de la velocitat a la qual es transmet la informació al nostre entorn, continuem avançant en la implantació d'aquestes noves eines digitals per afavorir el treball en els despatxos, sabent que encara ens queda camí per recórrer.

 

Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved