Nou Pla Formatiu 2021

Article

Benvolguts,
Benvolgudes,

El Servei de Formació us presenta el Pla Formatiu 2021 amb nous cursos i noves modalitats, i us dona la benvinguda a l’espai de formació virtual COGAC que continua amb la missió de garantir una formació de qualitat i dirigida per professionals experts.

FORMACOGAC ofereix a les gestories i als seus equips un espai de formació online amb cursos especialitzats i adaptats a tots els àmbits professionals que hi tracten. 

A causa de la situació actual, les formacions en webinar o en streaming acaparen gairebé tota la nostra graella,  en decrement de la presencial. 

Aquestes modalitats han afavorit, d’altra banda, l’accés i el seguiment de formacions i sessions de manera més còmoda evitant desplaçaments.
 
En aquest curs acadèmic es continua aplicant l’avantatge col·legial dins la modalitat online, amb un descompte del 50% en l’import de les inscripcions, tant al col·legiat exercent i al seu equip, com al col·legiat no exercent.

Pròximament trobareu a la plataforma FORMACOGAC, formacogac.gestors.cat, les accions formatives programades, on podreu reservar la vostra plaça. Us mantindrem informats a través de l’enviament de la Newsletter setmanal. 

Esperem poder complir les vostres expectatives i us animem a continuar formant-vos amb el Centre Formatiu COGAC. 

Accediu al Pla Formatiu 2020.

Rebeu una cordial salutació.Jaume Llorens
Ponent de Formació
Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya

Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved