10è. aniversari Màster Gestió Administrativa bis

Article

Complim 10 anys!

L'Institut Superior de Gestió Administrativa de Catalunya (ISGAC) conjuntament amb la Universitat Abat Oliva estan de celebració!

El Màster Universitari en Gestió Administrativa compleix 10 anys des de l’inici de la seva primera classe.

Un màster que proporciona una formació oficial de postgrau i que prepara per a l’exercici professional de Gestor Administratiu.

Per aquest motiu hem preparat una sèrie d’actes de celebració que desitgem que siguin del teu interès i

comptem amb la teva presència en aquesta important fita.

L’acte commemoratiu tindrà lloc el 9 de maig a les 19 hores a l'Aula Magna de la Universitat Abat Oliba, CEU

  (descarrega't la invitació aquí) però abans hem organitzat unes ponències i formacions.

Comptem amb la teva assistència! 

Ponències

21 de febrer La fiscalitat de les Startups, a càrrec de Iñaki Silva Vergara, soci de l'Àrea Fiscal de Rousaud Costas Duran, S.L.P. 

 28 de febrer Tècniques de negociació a càrrec d'Eduard Beltran, Director de CEFNE (París, Madrid i Barcelona), professor universitari, negociador Certificat POSA per l'Harvard Law School. 

- 28 de març - Cas d'èxit: del Màster a la Gestoria, un cas real d’una Gestora Administrativa, Olesea Sircu, exalumna del Màster, explicarà quina ha estat la seva trajectòria professional, què va suposar el seu pas pel Màster i com va ser el procés d’arrencada de la seva gestoria, ATI. 

                                     Formacions

- 9 d'abrilJornada criteris per l'obtenció de l'incentiu "bonus".  Amb l'objectiu de mantenir informats els seus assessors i mutualistes sobre els nous criteris a seguir per a l'obtenció d'aquest "Bonus", MC MUTUAL organitza aquesta jornada en què es resoldran també tots aquells dubtes que puguin sorgir. 

- 10 d'abril - Jornada de Renda i Patrimoni campanya IRPF 2018: novetats, qüestions més rellevants i criteris administratius i jurisprudèncials recents a tenir en compte.

- Flash Seguretat Social (pendent concretar dia), jornada organitzada amb MC Mutual en la que es farà una actualització ràpida i concreta de les prestacions de la Seguretat Social gestionada per les mútues i es revisaran algunes de les sentències més rellevants en l’àmbit social dels anys 2017 i 2018. 

Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved