Programa d’Informació i Assessorament Financer

Article

PROGRAMA D'INFORMACIÓ I ASSESSORAMENT FINANCER

El Programa d’Informació i Assessorament Financer (IAF) és una titulació professional de l’Institut Superior de Gestió Administrativa de Catalunya reconeguda per la CNMV, de nivell de postgrau  i que habilita legalment als Gestors Administratius per a l’exercici professional com a informadors i assessors en matèria d’inversions, d’acord amb la vigent normativa europea MIFID II. 

El Programa IAF de l’ISGAC atorga les competències professionals necessàries per a informar i assessorar a terceres persones sobre productes d’inversió financera, donant a conèixer les seves característiques tècniques (idoneïtat, complexitat, rendibilitats, etc.), i advertint dels riscos, costos, implicacions fiscals i altres factors que han de ser coneguts abans de realitzar la inversió.

Adquireix noves competències - Amplia el teu camp professional - Fes créixer el teu negoci

Inscriu-te ja! No et quedis sense plaça!

Modalitat no presencial. Permet  estudiar  al  teu  ritme  i  de  forma  compatible   amb   l’activitat   professional.
Els continguts del programa són accessibles  a  través  d’una  plataforma online.
Inclou temari, tests  i  casos pràctics  per  poder avaluar els teus progressos.
Temari dissenyat  per  especialistes  en comptabilitat, empresa i dret financer i tributari de la Universitat de Barcelona. 

Per a més informació contacteu amb la Secretaria del Programa al telèfon 93 317 06 86, per mail piaf@isgac.cat o al web de l'ISGAC

Consulta el programa 

 
Copyright Gestors Administratius de Catalunya 2018 | All Rights Reserved