Per poder veure correctament aquest missatge faci click aquí
cabecera
 
 

    

 
 

El pròxims dies 12, 19 i 25 de març us oferim el III Cicle Gestalent.

En aquesta ocasió sobre els reptes tecnològics de la nova fiscalitat

Tres matins de formacions online amb ponents de primer nivell per tractar temes sobre la nova fiscalitat des d’una perspectiva pràctica. 

 
Autoliquidacions complementàries i rectificacions d’autoliquidacions en l’Administració electrònica.

-  L’IVA en les vendes i serveis online dels teus clients.

-  La residència fiscal davant les noves activitats digitals: teletreball, trasllat de residència.

També analitzarem la fiscalitat de l’economia col·laborativa (per exemple, Wallapop) o la tributació i les obligacions informatives dels habitatges cedits amb fins turístics, entre d’altres temes

 

Reserva ja la teva plaça! 

Els canvis en la fiscalitat per la irrupció de les noves tecnologies ja són una realitat.

Apunteu aquestes dates: 12, 19 i 25 al mati*

En breu us farem arribar el programa complet.  


*Modalitat Streaming Les sessions quedaran enregistrades i estaran disponibles a la plataforma posteriorment. Per tenir accés a les gravacions i al material, cal formalitzar la inscripció amb anterioritat al dia de l'inici de la formació.


   
 
 COM FUNCIONA FORMACOGAC?
 
 
Els gestors administratius esteu donats d'alta a la plataforma i heu rebut un correu electrònic amb les claus d'accés per poder iniciar la vostra sessió. Un cop accediu, haureu de donar d'alta a tots els membres del vostre equip (ja siguin empleats, familiars o col·laboradors).
L’equip, una vegada incorporat, també rebrà a través del correu electrònic les instruccions per validar el compte, iniciar sessió al portal i formalitzar les inscripcions a les accions formatives.
El web de la plataforma és formacogac.gestors.cat. Us podeu descarregar el manual bàsic d'usuari aquí.
Per a qualsevol consulta podeu contactar a través del correu electrònic formacogac@gestors.cat .

 
 
 
   
 
 
 
 
 
Seu Col·legial
Pl. Urquinaona, 6. 6ª planta
08010 Barcelona
Tel. 93 317 06 86 · Fax 93 301 37 87
colcatalunya@gestors.cat
Delegació Girona
C/ Santa Eugènia 11, 1r B
17005 Girona
Tel.: 972 22 37 01
gestors.girona@gestors.cat
Delegació Lleida
Av.Joana Raspall 6, 1r
25002 Lleida
Tel.: 973 28 81 37
gestors.lleida@gestors.cat
 
 
Nota legal:
Contestant aquest email no obtindreu resposta. Si desitgeu contactar amb nosaltres, podeu trametre un correu electrònic amb els vostres dubtes i/o suggeriments a formacogac@gestors.cat.
D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’ abril de 2016 (RGPD) i resta de normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació són objecte de tractament per part del COL·LEGI OFICIAL DE GESTORS ADMINISTRATIUS DE CATALUNYA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per a l’enviament de comunicacions que poden ser del seu interès. Aquestes dades no es cediran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no en sol·liciti la seva cancel·lació i/o oposició. La present comunicació s’envia sota l’empara de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic. Si desitja deixar de rebre les nostres comunicacions comercials, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l’adreça colcatalunya@gestors.cat indicant a l’assumpte "Baixa comunicacions comercials", o comunicant-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a Plaça Urquinaona nº 6, 6ª planta, Barcelona. Si considera que el tractament de dades personals no s’ajusta a la normativa vigent, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.agpd.es).